Bildemontering i Backe

Annons:
Hitta bra bildemontering i Backe - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Backe som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Backe. Om du bor i Backe och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Backe hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Backe.
Annons:

Bildemontering i Backe

I dagsläget finns det inga skrotar i Backe registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Backe. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Backe.

Jämtlands Bildemontering AB
Trådvägen 11
831 52 östersund


Strömsunds Bildemontering AB
Ramselev. 50
833 93 STRÖMSUND


Skogens Bilskrot
Österåsen
833 93 Strömsund


MekoPartner/Lugnviks Bildemontering i Östersund AB
Nifsåsvägen 14
831 52 östersund


Åsarna Bildemontering AB
Äldern 411
840 31 Åsarna

Annons:

Bil- och reservdelar i Backe

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Backe rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Backe från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Backe

I Backe finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Backe om du vill veta mer än om bildemontering i Backe.

I Backe hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Jämtland.