Bildemontering i Horda

Annons:
Hitta bra bildemontering i Horda - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Horda som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Horda. Om du bor i Horda och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Horda hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Horda.
Annons:

Bildemontering i Horda

I dagsläget finns det inga skrotar i Horda registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Horda. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Horda.

Trania Metal & Återvinning
Tenngatan 3
573 38 Tranås


Ragn-Sells AB
Hörle Bruk
331 92 Värnamo


Skrotfrag i Gislaved
Verkstadsgatan 1
332 35 Gislaved


Skrotfrag i Jönköping
Målöv. 11
562 42 Taberg


J B Jönköpings Bildemontering
Bäckamarken
555 92 Jönköping

Annons:

Bil- och reservdelar i Horda

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Horda rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Horda från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Horda

I Horda finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Horda.

Horda är en tätort i södra delen av Värnamo kommun i Jönköpings län. Orten har en historia som stationssamhälle längs banan Alvesta-Göteborg. På orten finns två gummifabriker, Horda Gummi och Horda Pack, samt Essell-produkter, ett specialföretag inom industridetaljer. Ortens huvudnäring var i många år vårdhem (Tallebo, Majgården, Furulund).

Yta: 68,69 hektar
Invånarantal: 377, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Horda om du vill veta mer än om bildemontering i Horda.

I Horda hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Jönköping.