Bildemontering i Boden

Annons:
Hitta bra bildemontering i Boden - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Boden som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Boden. Om du bor i Boden och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Boden hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Boden.
Annons:

Bildemontering i Boden

I dagsläget finns det inga skrotar i Boden registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Boden. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Boden.

Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Boden

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Boden rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Boden från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Boden

I Boden finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Boden om du vill veta mer än om bildemontering i Boden.

I Boden hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.