Bildemontering i Gällivare

Annons:
Hitta bra bildemontering i Gällivare - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Gällivare som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Gällivare. Om du bor i Gällivare och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Gällivare hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Gällivare.
Annons:

Bildemontering i Gällivare

I dagsläget finns det inga skrotar i Gällivare registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Gällivare. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Gällivare.

Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Gällivare

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Gällivare rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Gällivare från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Gällivare

I Gällivare finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Gällivare om du vill veta mer än om bildemontering i Gällivare.

I Gällivare hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.