Bildemontering i Hakkas

Annons:
Hitta bra bildemontering i Hakkas - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Hakkas som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Hakkas. Om du bor i Hakkas och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Hakkas hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Hakkas.
Annons:

Bildemontering i Hakkas

I dagsläget finns det inga skrotar i Hakkas registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Hakkas. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Hakkas.

Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Hakkas

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Hakkas rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Hakkas från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Hakkas

I Hakkas finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hakkas om du vill veta mer än om bildemontering i Hakkas.

I Hakkas hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.