Bildemontering i Hortlax

Annons:
Hitta bra bildemontering i Hortlax - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Hortlax som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Hortlax. Om du bor i Hortlax och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Hortlax hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Hortlax.
Annons:

Bildemontering i Hortlax

I dagsläget finns det inga skrotar i Hortlax registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Hortlax. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Hortlax.

Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Hortlax

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Hortlax rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Hortlax från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Hortlax

I Hortlax finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hortlax om du vill veta mer än om bildemontering i Hortlax.

I Hortlax hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.