Bildemontering i Juoksengi

Annons:
Hitta bra bildemontering i Juoksengi - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Juoksengi som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Juoksengi. Om du bor i Juoksengi och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Juoksengi hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Juoksengi.
Annons:

Bildemontering i Juoksengi

I dagsläget finns det inga skrotar i Juoksengi registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Juoksengi. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Juoksengi.

Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Juoksengi

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Juoksengi rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Juoksengi från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Juoksengi

I Juoksengi finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Juoksengi.

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånarantal: 350, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Juoksengi om du vill veta mer än om bildemontering i Juoksengi.

I Juoksengi hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.