Bildemontering i Karlsborgsverken

Annons:
Hitta bra bildemontering i Karlsborgsverken - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Karlsborgsverken som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Karlsborgsverken. Om du bor i Karlsborgsverken och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Karlsborgsverken hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Karlsborgsverken.
Annons:

Bildemontering i Karlsborgsverken

I dagsläget finns det inga skrotar i Karlsborgsverken registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Karlsborgsverken. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Karlsborgsverken.

Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Karlsborgsverken

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Karlsborgsverken rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Karlsborgsverken från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Karlsborgsverken

I Karlsborgsverken finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Karlsborgsverken.

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlsborgsverken om du vill veta mer än om bildemontering i Karlsborgsverken.

I Karlsborgsverken hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.