Bildemontering i Öjebyn

Annons:
Hitta bra bildemontering i Öjebyn - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Öjebyn som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Öjebyn. Om du bor i Öjebyn och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Öjebyn hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Öjebyn.
Annons:

Bildemontering i Öjebyn

I dagsläget finns det inga skrotar i Öjebyn registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Öjebyn. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Öjebyn.

Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix


Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Öjebyn

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Öjebyn rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Öjebyn från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Öjebyn

I Öjebyn finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du ta del av mer information om Öjebyn om du vill veta mer än om bildemontering i Öjebyn.

I Öjebyn hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.