Bildemontering i Påläng

Annons:
Hitta bra bildemontering i Påläng - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Påläng som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Påläng. Om du bor i Påläng och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Påläng hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Påläng.
Annons:

Bildemontering i Påläng

I dagsläget finns det inga skrotar i Påläng registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Påläng. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Påläng.

Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Påläng

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Påläng rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Påläng från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Påläng

I Påläng finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Påläng.

Påläng är en tätort i Nederkalix församling i Kalix kommun. I 1543 års jordabok över Västerbotten har Påläng fyra åbor. Vid den första kartläggningen över byn 1647 återfinns de sex hemman som räknas som stamhemman i byn.

Yta: 88,66 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Påläng om du vill veta mer än om bildemontering i Påläng.

I Påläng hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.