Bildemontering i Porjus

Annons:
Hitta bra bildemontering i Porjus - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Porjus som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Porjus. Om du bor i Porjus och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Porjus hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Porjus.
Annons:

Bildemontering i Porjus

I dagsläget finns det inga skrotar i Porjus registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Porjus. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Porjus.

Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Porjus

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Porjus rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Porjus från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Porjus

I Porjus finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Porjus.

Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Yta: 73,83 hektar
Invånarantal: 328, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Porjus om du vill veta mer än om bildemontering i Porjus.

I Porjus hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.