Bildemontering i Vidsel

Annons:
Hitta bra bildemontering i Vidsel - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Vidsel som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Vidsel. Om du bor i Vidsel och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Vidsel hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Vidsel.
Annons:

Bildemontering i Vidsel

I dagsläget finns det inga skrotar i Vidsel registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Vidsel. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Vidsel.

Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Vidsel

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Vidsel rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Vidsel från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Vidsel

I Vidsel finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Vidsel.

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånarantal: 533, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vidsel om du vill veta mer än om bildemontering i Vidsel.

I Vidsel hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.