Bildemontering i Vittangi

Annons:
Hitta bra bildemontering i Vittangi - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Vittangi som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Vittangi. Om du bor i Vittangi och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Vittangi hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Vittangi.
Annons:

Bildemontering i Vittangi

I dagsläget finns det inga skrotar i Vittangi registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Vittangi. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Vittangi.

Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix


Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Vittangi

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Vittangi rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Vittangi från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Vittangi

I Vittangi finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vittangi om du vill veta mer än om bildemontering i Vittangi.

I Vittangi hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.