Bildemontering i Oxie

Annons:
Hitta bra bildemontering i Oxie - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Oxie som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Oxie. Om du bor i Oxie och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Oxie hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Oxie.
Annons:

Bildemontering i Oxie

I dagsläget finns det inga skrotar i Oxie registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Oxie. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Oxie.

Filborna Bilskrot
Förrådsgatan 11
254 64 Helsingborg


Marcusson Bildemontering AB
Frestensfällevägen 185
269 96 Båstad


Lindborgs Bildemontering AB
Upplagsgatan
274 36 Skurup


Josefs Bildemontering
Mossvägen 10
291 59 Kristianstad


Malmö Metallteknik
Kanik
237 91 Bjärred

Annons:

Bil- och reservdelar i Oxie

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Oxie rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Oxie från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Oxie

I Oxie finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Oxie om du vill veta mer än om bildemontering i Oxie.

I Oxie hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Skåne.