Bildemontering i Kista

Annons:
Hitta bra bildemontering i Kista - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Kista som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Kista. Om du bor i Kista och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Kista hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Kista.
Annons:

Bildemontering i Kista

I dagsläget finns det inga skrotar i Kista registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Kista. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Kista.

H.A:s Bilservice
Hökärrsvägen 129
141 91 Huddinge


Bilskrotarna
Sandsborgsv. 40
122 33 Enskede


Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund (SBR)
Karlavägen 14A
114 31 Stockholm


Sala Bildemontering AB
Laxholmsbacken 94
127 42 Skärholmen


Gladö Bilskrot AB
Holmträskvägen 1
141 91 Huddinge

Annons:

Bil- och reservdelar i Kista

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Kista rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Kista från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Kista

I Kista finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Kista om du vill veta mer än om bildemontering i Kista.

I Kista hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Stockholm.