Bildemontering i Obbola

Annons:
Hitta bra bildemontering i Obbola - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Obbola som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Obbola. Om du bor i Obbola och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Obbola hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Obbola.
Annons:

Bildemontering i Obbola

I dagsläget finns det inga skrotar i Obbola registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Obbola. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Obbola.

Västerbottens Bildemontering AB
Spårvägen 24
901 31 Umeå


Vilhelmina Rep & Bildemontering
Laxbäcken 43
912 91 Vilhelmina


Skellefteå Bildemontering
Innervik 17
931 91 Skellefteå


Bilvårdscenter & Rekond Umeå
Täktvägen 4
904 40 Röbäck


Vilhelmina Rep & Bildemontering
Laxbäcken 43
912 91 Vilhelmina

Annons:

Bil- och reservdelar i Obbola

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Obbola rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Obbola från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Obbola

I Obbola finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Obbola om du vill veta mer än om bildemontering i Obbola.

I Obbola hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Västerbotten.