Bildemontering i Salbohed

Annons:
Hitta bra bildemontering i Salbohed - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Salbohed som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Salbohed. Om du bor i Salbohed och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Salbohed hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Salbohed.
Annons:

Bildemontering i Salbohed

I dagsläget finns det inga skrotar i Salbohed registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Salbohed. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Salbohed.

Ekmans i Hedkärra AB
Hedkärra 10H
737 92 Fagersta


Norbergs Bildemontering KB
Hackspettbacke 15
738 35 Norberg


Hedbergs Bilskrot AB
Bastborreg. 3
721 34 VÄSTERÅS


Ansta Bildemont AB
Ansta
725 94 VÄSTERÅS


Hallsta Bildemontering AB
Betongv. 9
734 32 Hallstahammar

Annons:

Bil- och reservdelar i Salbohed

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Salbohed rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Salbohed från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Salbohed

I Salbohed finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Salbohed om du vill veta mer än om bildemontering i Salbohed.

I Salbohed hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Västmanland.