Bildemontering i Holmsjö

Annons:
Hitta bra bildemontering i Holmsjö - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Holmsjö som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Holmsjö. Om du bor i Holmsjö och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Holmsjö hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 1 olika ställen som arbetar med bildemontering i Holmsjö.
Annons:

Bildemontering i Holmsjö

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Holmsjö.

Holmsjö Bildemontering & Åkeri AB
Skolvägen
370 34 Holmsjö

Annons:

Bil- och reservdelar i Holmsjö

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Holmsjö rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Holmsjö från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Holmsjö

I Holmsjö finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Holmsjö.

Holmsjö är en tätort i Karlskrona kommun i Blekinge län, belägen cirka 30 km norr om Karlskrona. Holmsjö ligger utefter Kust till kust-banan och har förbindelser med bland annat Karlskrona, Emmaboda, Växjö och Göteborg.

Yta: 108,29 hektar
Invånarantal: 334, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Holmsjö om du vill veta mer än om bildemontering i Holmsjö.

I Holmsjö hittade vi sammanlagt 1 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Holmsjö föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Blekinge.