Bildemontering i Backe

Annons:
Hitta bra bildemontering i Backe - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Backe som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Backe. Om du bor i Backe och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Backe hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Backe.
Annons:

Bildemontering i Backe

I dagsläget finns det inga skrotar i Backe registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Backe. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Backe.

Skogens Bilskrot
Österåsen
833 93 Strömsund


MekoPartner/Lugnviks Bildemontering i Östersund AB
Nifsåsvägen 14
831 52 östersund


Åsarna Bildemontering AB
Äldern 411
840 31 Åsarna


Jämtlands Bildemontering AB
Trådvägen 11
831 52 östersund


Strömsunds Bildemontering AB
Ramselev. 50
833 93 STRÖMSUND

Annons:

Bil- och reservdelar i Backe

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Backe rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Backe från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Backe

I Backe finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Backe om du vill veta mer än om bildemontering i Backe.

I Backe hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Jämtland.