Bildemontering i Berga

Annons:
Hitta bra bildemontering i Berga - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Berga som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Berga. Om du bor i Berga och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Berga hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 1 olika ställen som arbetar med bildemontering i Berga.
Annons:

Bildemontering i Berga

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Berga.

Berga Återvinnings AB
Södra Storgatan 2
579 40 Berga

Annons:

Bil- och reservdelar i Berga

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Berga rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Berga från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Berga

I Berga finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Berga.

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Berga om du vill veta mer än om bildemontering i Berga.

I Berga hittade vi sammanlagt 1 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Berga föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Kalmar.