Bildemontering i Kalix

Annons:
Hitta bra bildemontering i Kalix - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Kalix som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Kalix. Om du bor i Kalix och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Kalix hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 2 olika ställen som arbetar med bildemontering i Kalix.
Annons:

Bildemontering i Kalix

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Kalix.

Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Kalix

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Kalix rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Kalix från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Kalix

I Kalix finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kalix om du vill veta mer än om bildemontering i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 2 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Kalix föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.