Bildemontering i Överkalix

Annons:
Hitta bra bildemontering i Överkalix - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Överkalix som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Överkalix. Om du bor i Överkalix och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Överkalix hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 1 olika ställen som arbetar med bildemontering i Överkalix.
Annons:

Bildemontering i Överkalix

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Överkalix.

Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Överkalix

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Överkalix rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Överkalix från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Överkalix

I Överkalix finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Överkalix om du vill veta mer än om bildemontering i Överkalix.

I Överkalix hittade vi sammanlagt 1 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Överkalix föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.