Bildemontering i Sangis

Annons:
Hitta bra bildemontering i Sangis - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Sangis som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Sangis. Om du bor i Sangis och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Sangis hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Sangis.
Annons:

Bildemontering i Sangis

I dagsläget finns det inga skrotar i Sangis registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Sangis. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Sangis.

Kjell-Åkes Bildemontering
Nybyn 4016
956 92 överkalix


Rk:s Bilservice & Bildemontering
Rudträskvägen 6
952 41 Kalix


Snedbackens Bildemontering
Gammelgården 755
952 92 Kalix

Annons:

Bil- och reservdelar i Sangis

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Sangis rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Sangis från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Sangis

I Sangis finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sangis om du vill veta mer än om bildemontering i Sangis.

I Sangis hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Norrbotten.