Bildemontering i Kumla

Annons:
Hitta bra bildemontering i Kumla - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Kumla som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Kumla. Om du bor i Kumla och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Kumla hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 2 olika ställen som arbetar med bildemontering i Kumla.
Annons:

Bildemontering i Kumla

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Kumla.

Ekholms Bildemontering AB
Ljungströmsvägen 11
692 75 Kumla


L T:s Järn & Metall AB
Björkavägen
692 91 Kumla

Annons:

Bil- och reservdelar i Kumla

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Kumla rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Kumla från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Kumla

I Kumla finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kumla om du vill veta mer än om bildemontering i Kumla.

I Kumla hittade vi sammanlagt 2 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Kumla föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Örebro.