Bildemontering i Billesholm

Annons:
Hitta bra bildemontering i Billesholm - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Billesholm som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Billesholm. Om du bor i Billesholm och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Billesholm hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Billesholm.
Annons:

Bildemontering i Billesholm

I dagsläget finns det inga skrotar i Billesholm registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Billesholm. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Billesholm.

Foad Bildemontering
Ullstorp 1442
273 94 Tomelilla


Degeberga Skrot AB
Torskullev. 6
297 94 DEGEBERGA


SD Bilskrot Export & Import
Emilstorpsgatan 1
212 28 Malmö


Malmö Metallteknik & Containerservice AB
Norra Kringelvägen 9
281 41 Hässleholm


Malmö Metallteknik
Omma
275 91 Sjöbo

Annons:

Bil- och reservdelar i Billesholm

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Billesholm rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Billesholm från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Billesholm

I Billesholm finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Billesholm om du vill veta mer än om bildemontering i Billesholm.

I Billesholm hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Skåne.