Bildemontering i Limhamn

Annons:
Hitta bra bildemontering i Limhamn - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Limhamn som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Limhamn. Om du bor i Limhamn och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Limhamn hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Limhamn.
Annons:

Bildemontering i Limhamn

I dagsläget finns det inga skrotar i Limhamn registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Limhamn. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Limhamn.

Malmö Metallteknik & Containerservice AB
Norra Kringelvägen 9
281 41 Hässleholm


Marinway AB
Skruvgatan 18
211 24 Malmö


Stålis Bil & Maskinåtervinning
Sjöbovägen 807
271 96 Ystad


KJM Bildemontering
Verkstadsgatan 6
263 39 Höganäs


Gärds Köpinge Bilskrot
Riddare Urups Väg 125
291 77 Gärds

Annons:

Bil- och reservdelar i Limhamn

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Limhamn rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Limhamn från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Limhamn

I Limhamn finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Limhamn om du vill veta mer än om bildemontering i Limhamn.

I Limhamn hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Skåne.