Bildemontering i Oxie

Annons:
Hitta bra bildemontering i Oxie - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Oxie som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Oxie. Om du bor i Oxie och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Oxie hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Oxie.
Annons:

Bildemontering i Oxie

I dagsläget finns det inga skrotar i Oxie registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Oxie. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Oxie.

Malmö Metallteknik
Kanik
237 91 Bjärred


Harrys Bilskrot AB
Arlövsv. 5
211 24 Malmö


Gärds Köpinge Bilskrot
Riddare Urups Väg 125
291 77 Gärds


Hamnens Bilskrot
Lodgatan 14
211 24 Malmö


Hurva Bildemontering AB
Mejerivägen 10
241 94 Eslöv

Annons:

Bil- och reservdelar i Oxie

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Oxie rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Oxie från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Oxie

I Oxie finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Oxie om du vill veta mer än om bildemontering i Oxie.

I Oxie hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Skåne.