Bildemontering i Farsta

Annons:
Hitta bra bildemontering i Farsta - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Farsta som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Farsta. Om du bor i Farsta och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Farsta hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Farsta.
Annons:

Bildemontering i Farsta

I dagsläget finns det inga skrotar i Farsta registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Farsta. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Farsta.

H.A:s Bilservice
Hökärrsvägen 129
141 91 Huddinge


Bil & Allskrot
Hökärrsvägen 127
141 91 Huddinge


Bilskrotarna
Sandsborgsv. 40
122 33 Enskede


Gladö Bilskrot AB
Holmträskvägen 1
141 91 Huddinge


Sollentuna Bildemontering AB
Kronåsv. 6 B
191 46 Sollentuna

Annons:

Bil- och reservdelar i Farsta

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Farsta rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Farsta från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Farsta

I Farsta finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer information om Farsta om du vill veta mer än om bildemontering i Farsta.

I Farsta hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Stockholm.