Bildemontering i Järfälla

Annons:
Hitta bra bildemontering i Järfälla - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Järfälla som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Järfälla. Om du bor i Järfälla och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Järfälla hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Järfälla.
Annons:

Bildemontering i Järfälla

I dagsläget finns det inga skrotar i Järfälla registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Järfälla. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Järfälla.

Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund (SBR)
Karlavägen 14A
114 31 Stockholm


Sollentuna Bildemontering AB
Kronåsv. 6 B
191 46 Sollentuna


Bil & Allskrot
Hökärrsvägen 127
141 91 Huddinge


Sala Bildemontering AB
Laxholmsbacken 94
127 42 Skärholmen


Gladö Bilskrot AB
Holmträskvägen 1
141 91 Huddinge

Annons:

Bil- och reservdelar i Järfälla

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Järfälla rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Järfälla från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Järfälla

I Järfälla finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Järfälla om du vill veta mer än om bildemontering i Järfälla.

I Järfälla hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Stockholm.