Bildemontering i Järna

Annons:
Hitta bra bildemontering i Järna - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Järna som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Järna. Om du bor i Järna och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Järna hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Järna.
Annons:

Bildemontering i Järna

I dagsläget finns det inga skrotar i Järna registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Järna. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Järna.

Bil & Allskrot
Hökärrsvägen 127
141 91 Huddinge


Sollentuna Bildemontering AB
Kronåsv. 6 B
191 46 Sollentuna


Värmdö Bilskrot
Älvsbyvägen 20
139 52 Värmdö


H.A:s Bilservice
Hökärrsvägen 129
141 91 Huddinge


Sala Bildemontering AB
Laxholmsbacken 94
127 42 Skärholmen

Annons:

Bil- och reservdelar i Järna

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Järna rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Järna från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Järna

I Järna finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Järna om du vill veta mer än om bildemontering i Järna.

I Järna hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Stockholm.