Bildemontering i Kista

Annons:
Hitta bra bildemontering i Kista - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Kista som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Kista. Om du bor i Kista och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Kista hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Kista.
Annons:

Bildemontering i Kista

I dagsläget finns det inga skrotar i Kista registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Kista. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Kista.

Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund (SBR)
Karlavägen 14A
114 31 Stockholm


Gladö Bilskrot AB
Holmträskvägen 1
141 91 Huddinge


Sala Bildemontering AB
Laxholmsbacken 94
127 42 Skärholmen


Bil & Allskrot
Hökärrsvägen 127
141 91 Huddinge


H.A:s Bilservice
Hökärrsvägen 129
141 91 Huddinge

Annons:

Bil- och reservdelar i Kista

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Kista rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Kista från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Kista

I Kista finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Kista om du vill veta mer än om bildemontering i Kista.

I Kista hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Stockholm.