Bildemontering i Skärholmen

Annons:
Hitta bra bildemontering i Skärholmen - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Skärholmen som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Skärholmen. Om du bor i Skärholmen och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Skärholmen hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 1 olika ställen som arbetar med bildemontering i Skärholmen.
Annons:

Bildemontering i Skärholmen

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Skärholmen.

Sala Bildemontering AB
Laxholmsbacken 94
127 42 Skärholmen

Annons:

Bil- och reservdelar i Skärholmen

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Skärholmen rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Skärholmen från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Skärholmen

I Skärholmen finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Skärholmen om du vill veta mer än om bildemontering i Skärholmen.

I Skärholmen hittade vi sammanlagt 1 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Skärholmen föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Stockholm.