Bildemontering i Stenhamra

Annons:
Hitta bra bildemontering i Stenhamra - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Stenhamra som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Stenhamra. Om du bor i Stenhamra och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Stenhamra hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Stenhamra.
Annons:

Bildemontering i Stenhamra

I dagsläget finns det inga skrotar i Stenhamra registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Stenhamra. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Stenhamra.

Sollentuna Bildemontering AB
Kronåsv. 6 B
191 46 Sollentuna


Bromma & Botkyrka Bilskrot
Finspångsgatan 1
163 53 Spånga


H A:s Bilskrot
Hökärrsv. 121
141 91 Huddinge


Sala Bildemontering AB
Laxholmsbacken 94
127 42 Skärholmen


Bilskrotarna
Sandsborgsv. 40
122 33 Enskede

Annons:

Bil- och reservdelar i Stenhamra

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Stenhamra rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Stenhamra från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Stenhamra

I Stenhamra finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Stenhamra om du vill veta mer än om bildemontering i Stenhamra.

I Stenhamra hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Stockholm.