Bildemontering i Tumba

Annons:
Hitta bra bildemontering i Tumba - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Tumba som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Tumba. Om du bor i Tumba och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Tumba hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Tumba.
Annons:

Bildemontering i Tumba

I dagsläget finns det inga skrotar i Tumba registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Tumba. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Tumba.

Sollentuna Bildemontering AB
Kronåsv. 6 B
191 46 Sollentuna


Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund (SBR)
Karlavägen 14A
114 31 Stockholm


Gladö Bilskrot AB
Holmträskvägen 1
141 91 Huddinge


Sala Bildemontering AB
Laxholmsbacken 94
127 42 Skärholmen


H.A:s Bilservice
Hökärrsvägen 129
141 91 Huddinge

Annons:

Bil- och reservdelar i Tumba

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Tumba rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Tumba från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Tumba

I Tumba finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Tumba om du vill veta mer än om bildemontering i Tumba.

I Tumba hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Stockholm.