Bildemontering i Bålsta

Annons:
Hitta bra bildemontering i Bålsta - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Bålsta som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Bålsta. Om du bor i Bålsta och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Bålsta hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Bålsta.
Annons:

Bildemontering i Bålsta

I dagsläget finns det inga skrotar i Bålsta registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Bålsta. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Bålsta.

Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman
Fjuckby Lugnet 81
743 91 Storvreta


Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär AB
Stålgatan 19
754 50 Uppsala


Jarmos Bilskrot
Martinvägen 10
748 32 österbybruk

Annons:

Bil- och reservdelar i Bålsta

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Bålsta rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Bålsta från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Bålsta

I Bålsta finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bålsta om du vill veta mer än om bildemontering i Bålsta.

I Bålsta hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Uppsala.