Bildemontering i Gimo

Annons:
Hitta bra bildemontering i Gimo - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Gimo som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Gimo. Om du bor i Gimo och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Gimo hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Gimo.
Annons:

Bildemontering i Gimo

I dagsläget finns det inga skrotar i Gimo registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Gimo. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Gimo.

Jarmos Bilskrot
Martinvägen 10
748 32 österbybruk


Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman
Fjuckby Lugnet 81
743 91 Storvreta


Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär AB
Stålgatan 19
754 50 Uppsala

Annons:

Bil- och reservdelar i Gimo

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Gimo rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Gimo från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Gimo

I Gimo finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Gimo om du vill veta mer än om bildemontering i Gimo.

I Gimo hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Uppsala.