Bildemontering i Karlholmsbruk

Annons:
Hitta bra bildemontering i Karlholmsbruk - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Karlholmsbruk som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Karlholmsbruk. Om du bor i Karlholmsbruk och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Karlholmsbruk hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Karlholmsbruk.
Annons:

Bildemontering i Karlholmsbruk

I dagsläget finns det inga skrotar i Karlholmsbruk registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Karlholmsbruk. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Karlholmsbruk.

Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär AB
Stålgatan 19
754 50 Uppsala


Jarmos Bilskrot
Martinvägen 10
748 32 österbybruk


Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman
Fjuckby Lugnet 81
743 91 Storvreta

Annons:

Bil- och reservdelar i Karlholmsbruk

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Karlholmsbruk rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Karlholmsbruk från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlholmsbruk om du vill veta mer än om bildemontering i Karlholmsbruk.

I Karlholmsbruk hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Uppsala.