Bildemontering i Östervåla

Annons:
Hitta bra bildemontering i Östervåla - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Östervåla som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Östervåla. Om du bor i Östervåla och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Östervåla hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Östervåla.
Annons:

Bildemontering i Östervåla

I dagsläget finns det inga skrotar i Östervåla registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Östervåla. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Östervåla.

Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär AB
Stålgatan 19
754 50 Uppsala


Jarmos Bilskrot
Martinvägen 10
748 32 österbybruk


Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman
Fjuckby Lugnet 81
743 91 Storvreta

Annons:

Bil- och reservdelar i Östervåla

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Östervåla rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Östervåla från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Östervåla

I Östervåla finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Östervåla om du vill veta mer än om bildemontering i Östervåla.

I Östervåla hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Uppsala.