Bildemontering i Uppsala

Annons:
Hitta bra bildemontering i Uppsala - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Uppsala som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Uppsala. Om du bor i Uppsala och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Uppsala hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 1 olika ställen som arbetar med bildemontering i Uppsala.
Annons:

Bildemontering i Uppsala

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Uppsala.

Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär AB
Stålgatan 19
754 50 Uppsala

Annons:

Bil- och reservdelar i Uppsala

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Uppsala rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Uppsala från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Uppsala

I Uppsala finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Uppsala om du vill veta mer än om bildemontering i Uppsala.

I Uppsala hittade vi sammanlagt 1 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Uppsala föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Uppsala.