Bildemontering i Vattholma

Annons:
Hitta bra bildemontering i Vattholma - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Vattholma som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Vattholma. Om du bor i Vattholma och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Vattholma hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Vattholma.
Annons:

Bildemontering i Vattholma

I dagsläget finns det inga skrotar i Vattholma registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Vattholma. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Vattholma.

Skrotbolaget/Uppsala Skrot & Metallaffär AB
Stålgatan 19
754 50 Uppsala


Jarmos Bilskrot
Martinvägen 10
748 32 österbybruk


Skrot & Metall Uppköparen/ Lasse Östman
Fjuckby Lugnet 81
743 91 Storvreta

Annons:

Bil- och reservdelar i Vattholma

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Vattholma rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Vattholma från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Vattholma

I Vattholma finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Vattholma.

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vattholma om du vill veta mer än om bildemontering i Vattholma.

I Vattholma hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Uppsala.