Bildemontering i Umeå

Annons:
Hitta bra bildemontering i Umeå - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Umeå som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Umeå. Om du bor i Umeå och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Umeå hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 2 olika ställen som arbetar med bildemontering i Umeå.
Annons:

Bildemontering i Umeå

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Umeå.

Tegs Bilskrotning
Lärlingsgatan 26
904 22 Umeå


Västerbottens Bildemontering AB
Spårvägen 24
901 31 Umeå

Annons:

Bil- och reservdelar i Umeå

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Umeå rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Umeå från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Umeå

I Umeå finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Umeå om du vill veta mer än om bildemontering i Umeå.

I Umeå hittade vi sammanlagt 2 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Umeå föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Västerbotten.