Bildemontering i Hallstahammar

Annons:
Hitta bra bildemontering i Hallstahammar - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Hallstahammar som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Hallstahammar. Om du bor i Hallstahammar och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Hallstahammar hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 1 olika ställen som arbetar med bildemontering i Hallstahammar.
Annons:

Bildemontering i Hallstahammar

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Hallstahammar.

Hallsta Bildemontering AB
Betongv. 9
734 32 Hallstahammar

Annons:

Bil- och reservdelar i Hallstahammar

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Hallstahammar rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Hallstahammar från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hallstahammar om du vill veta mer än om bildemontering i Hallstahammar.

I Hallstahammar hittade vi sammanlagt 1 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Hallstahammar föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Västmanland.