Bildemontering i Kolbäck

Annons:
Hitta bra bildemontering i Kolbäck - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Kolbäck som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Kolbäck. Om du bor i Kolbäck och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Kolbäck hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 1 olika ställen som arbetar med bildemontering i Kolbäck.
Annons:

Bildemontering i Kolbäck

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Kolbäck.

Begagnade Bildelar i Kolbäck AB
Industrivägen 7
734 51 Kolbäck

Annons:

Bil- och reservdelar i Kolbäck

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Kolbäck rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Kolbäck från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Kolbäck

I Kolbäck finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kolbäck om du vill veta mer än om bildemontering i Kolbäck.

I Kolbäck hittade vi sammanlagt 1 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Kolbäck föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Västmanland.