Bildemontering i Sala

Annons:
Hitta bra bildemontering i Sala - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Sala som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Sala. Om du bor i Sala och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Sala hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. Sammanlagt finns det 1 olika ställen som arbetar med bildemontering i Sala.
Annons:

Bildemontering i Sala

Nedanför hittar du vår komplette lista över alla företag och skrotar som arbetar med bildemontering i Sala.

Sala Bildemontering
Terrasitg. 11
733 38 SALA

Annons:

Bil- och reservdelar i Sala

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Sala rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i Sala från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Sala

I Sala finns som bekant min ett företag verksamt inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sala om du vill veta mer än om bildemontering i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 1 olika företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Om du ändå inte hittar en lämplig bildemonterare i Sala föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Västmanland.