Bildemontering i Salbohed

Annons:
Hitta bra bildemontering i Salbohed - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Salbohed som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Salbohed. Om du bor i Salbohed och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Salbohed hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Salbohed.
Annons:

Bildemontering i Salbohed

I dagsläget finns det inga skrotar i Salbohed registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Salbohed. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Salbohed.

Kungsåra Bildemontering AB
Karleby 16
725 98 Västerås


Sala Bildemontering
Terrasitg. 11
733 38 SALA


Hedlins Skrot
Fredsgatan 30
736 32 Kungsör


Ansta Bildemont AB
Ansta
725 94 VÄSTERÅS


Ekmans i Hedkärra AB
Hedkärra 10H
737 92 Fagersta

Annons:

Bil- och reservdelar i Salbohed

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Salbohed rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Salbohed från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Salbohed

I Salbohed finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Salbohed om du vill veta mer än om bildemontering i Salbohed.

I Salbohed hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Västmanland.