Bildemontering i Virsbo

Annons:
Hitta bra bildemontering i Virsbo - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Virsbo som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Virsbo. Om du bor i Virsbo och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Virsbo hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Virsbo.
Annons:

Bildemontering i Virsbo

I dagsläget finns det inga skrotar i Virsbo registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Virsbo. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Virsbo.

Norbergs Bildemontering KB
Hackspettbacke 15
738 35 Norberg


Begagnade Bildelar i Kolbäck AB
Industrivägen 7
734 51 Kolbäck


Hedlins Skrot
Fredsgatan 30
736 32 Kungsör


Kungsåra Bildemontering AB
Karleby 16
725 98 Västerås


Hallsta Bildemontering AB
Betongv. 9
734 32 Hallstahammar

Annons:

Bil- och reservdelar i Virsbo

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Virsbo rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Virsbo från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Virsbo

I Virsbo finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Virsbo.

Virsbo eller Wirsbo är en tätort och herrgård i Surahammars kommun i Ramnäs socken. Orten ligger vid Strömsholms kanal och Kolbäcksåns fall, mellan Åmänningen i norr och Virsbosjön i söder. År 2016 består bruket, tidigare Wirsbo Bruk av tre företag: Uponor (plaströr), SSAB, (tidigare Ruukki) (stålrör) och Componenta Wirsbo (smide).

Yta: 204,71 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Virsbo om du vill veta mer än om bildemontering i Virsbo.

I Virsbo hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Västmanland.