Bildemontering i Hisings Backa

Annons:
Hitta bra bildemontering i Hisings Backa - en guide till att hitta de bästa skrotarna i Hisings Backa som kan hjälpa dig med demontering av din bil eller försäljning av begagnade bildelar i Hisings Backa. Om du bor i Hisings Backa och är i behov av att hitta en pålitliga och bra bildemonterare i Hisings Backa hittar du här en lista över alla verksamma företag inom bildemontering. För närvarande har vi inga uppgifter om skrotar som arbetar med bildemontering i Hisings Backa.
Annons:

Bildemontering i Hisings Backa

I dagsläget finns det inga skrotar i Hisings Backa registrerade i våra databas över företag som arbetar med bilskrotning i Hisings Backa. Nedanför hittar du en lista över utvalda företag och skrotar som arbetar med bildemontering i samma län som Hisings Backa.

Skrotfrag i Skövde
Mejselvägen 24
541 34 Skövde


Bollebygds Bil Miljöcenter
Grönkullen Tornåsen
517 33 Bollebygd


H B:s Bildemontering
Jakobsbyn 302
662 91 Åmål


Ängebackens Bildelar AB
Raknebo 50
451 92 Uddevalla


Åmål-Säffle Bilpress
Industrigatan 17
662 34 åmål

Annons:

Bil- och reservdelar i Hisings Backa

Om du letar efter billiga bildelar eller reservdelar i Hisings Backa rekommenderar vi att du tar kontakt av något av de företag som arbetar med bildemontering i samma län som Hisings Backa från listan ovan.

Demonteringsinformation om orten Hisings Backa

I Hisings Backa finns som bekant inga ett företag verksamma inom bildemontering och här nedanför hittar du en del allmän fakta om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du ta del av mer information om Hisings Backa om du vill veta mer än om bildemontering i Hisings Backa.

I Hisings Backa hittade vi inga företag verksamma inom bildemontering att välja mellan. Istället föreslår vi att du letar vidare efter andra bildemontörer i Västra Götaland.